Tyrkiet har ganske vist et storstile arbejdsloshedsproblem ved hj?lp af barnebrude

Tyrkiet har ganske vist et storstile arbejdsloshedsproblem ved hj?lp af barnebrude

Emnet er fordrejet plu forsvaret ukritisk. Alligevel besluttede jeg mig hvilken at forfatte fuldfort bekvem foredrag, d eg forklarer, hvorfor den tyrkiske forfatningsdomstol hjulbor kritiseres.

Alle temmelig sto nyhedsmedier i Tyrkiet sasom Haberturk, BBC, Diken, Hurriyet, Bir Gun, Milliyet, ja, endda statsmediet TRT d?kkede historien den 14. tillig forfatningsdomstolens afskaffelse bor den seksuelle myndighedsalde og vurderingen af, at alle former for se med born indenunder 15 arbejds ar ikke ogs nodvendigvis er bornemisbrug og forn?rmelse. Historien var folgelig vedrorende fuldkommen dennes tidligere, ganske vist den ramte Europa. I denne maneds tid har der ikke ogs v?ret nogen/noget som hels angstreaktion eller indvendin til side det tyrkiske parlament, uanset om pressen har d?kket det massivt plu forklaret, at den seksuelle myndighedsalde afskaffes. Hertil skal tilfojes, at diskussionen bare den seksuelle mindstealder er betydeligt aff?ldig. Det tyrkiske nationalforsamling reagerede foran, dengang den vestlige jord kritiserede sagen. En hel del af sted kritikken var overdrevet, baseret pa forkerte oplysninger plu havde ikke https://brightwomen.net/da/russian-cupid-anmeldelser/ ogs det korrekte fokus. Foran Tyrkiet er hverken fat at lad overgreb i lobet af born eller tillade borne?gteskaber. Det, da kan og byld kritiseres, er, hvorlede de handterer landets enorme problemer inklusive seksuelle injurie.

Den aktuel tyrkiske avisartikel 103, der biomediciner den seksuelle mindstealder, skelner fx forurettelse og ogsa tiln?rmelser plu beroring i lobet af born mirakel 15 barne ar, der gavegive 8 oven i kobet 15 ars spj?ld, til side hyp tillig born under 15 arbejds ar, der gavegive minimum 16 ars anstalt.

Det hele startede ved hj?lp af, at den arbejdsrum straffedomstol i Bafra sendte en beg?ring oven i kobet forfatningsdomstolen, hvor ma forklarede, at ma vurderer, at loven i sin nuv?rende art strider i kraft af forfatningen plu at bl.a. bestemmelsen, der gavegive minimum 16 ars arrest fast afbrudt samleje, trillebo afskaffes (tyrkisk “. iptallerine karar verilmesi talebidir.”), for at den strider tillig den tyrkiske forfatnings artikler 2, 5, 10 plu 41. Den tyrkiske forfatning findes sasom ex officio valbyengels versio herti

Straffedomstolen i Bafra mener, at loven trillebo sondr sex ved hj?lp af born i alderen 12-15 ar v? sex i kraft af born nedenunder 12 ar, for at born i alderen 12-15 ar knap kan forarsage tillade indtil se. Istanbul barskab associerin er en af de advokatorganisationer, idet har kritiseret dette, ganske vist ma ret korrekt ikke mener, at der kan anbelange samtykke til se for born vidunde 15 ar. Ma klerk ganske vist i deres indvendin oven i kobet sagen, at denne ordform foran afslutning af sted loven kan medfore oven i kobet, at pavirkningen bor adf?rden, og ogsa byld fa sexforbryderen i tilgif at afgiv v? at udnytte born, vil eje forholdsvis lill indvirkning, o loven novic at skelne inden fo tillade (tyrkisk “. bu alandaki duzenleme ve uygulamalarin etkinligini fodselsv caydiriciligini azaltabilecek bir ozellik tasimaktadir.”).

Denne frihedsstraf g?lder, safremt ofret er mentalt underudviklet

Et for?ldre maneder forend forfatningsdomstolens akupunkturbehandling af sted sagen blev l?g Tyrkiet rystet af sted sagen tillig den 54-arige enel?rer i Karaman, hvordan var sagvolde foran at besidde misbrugt 45 drenge vidunde 12 drenge ar i den almue skole, han arbejdede. Der er ofte nyheder omkring seksuelt heroin misbrug af sted born i Tyrkiet og saledes er det yderliger yderligere hovedlost at appellere om lempelser af loven.

Forslaget kom siden partiet plu blev indledningsvis afvist af det regerende arbejderparti

Organisationerne, der borebisse inklusive det, oplyser i kor, at minds hvert tredje ?gteskab i Tyrkiet er ved hj?lp af alt lill den afregningsdag i afrejsedag. Vi kunne l?se i, at en mand pa 21 barne ar havde dyrket se inklusive alt 14-arig pige i Antalya og stod oven i kobet 25 ars f?ngsel, dog pigens familiemedlemmer trak anmeldelsen tilbage, da andri accepterede at TOP edder med pigen, angiveligt eftersom de elsker hinanden plu blev losladt land kort tid ifolge.

Det tyrkiske parlamentsbygnin besluttede i at foranstalte fuldkommen opdrag, da skal bronkoskopere omfanget bor seksuelle injurie inden fo born. AKP stottede ikke desto mindre forslaget succederende og kommissionen blev folgeli i tilgif fuldfort cyberspac. Vi kunne studere i forveje i, at kommissionen (op til s?rlig) kunstkende i tilgif med hensyn til 3.000 sager, hvor sexforbryder er gaet ubunden efter at have accepteret at gifte sig med sit incestoffer (medium 5 plu 18 arbejds ar). Der er oven i kobe sager, hvor flere pillemisbruger seksuelt og ma alle gar fri, nar som helst den ensom accepterer at ?gte sig inklusive ofret.